skarin

Presentation

URL:    http://skarin.bloggplatsen.se
Registrerad:    2010-02-14 23:15
Senast inloggad:    2013-12-18 17:21
Bloggtitel:    skarin
Förnamn:    Charlotte
Efternamn:    Skarin
Län:    Skåne län
Kommun:    Trelleborg
Ort:    Trelleborg
Intressen:    familjen, hundarna, skidåkning, god mat, träna

Bloggen handlar om mig och hunderiet. Idag består min "flock" av Force Galaxie's Pixie Spell, Pixie, och Windedos Kahlua, Zoe. I januari 2010 fick jag ta bort världens bästa Tea, charmig och fläckig blandras på 12,5 år pga livmodersinflammation, och saknaden är stor. I september 2011 fick jag låta min allra bästa tränings- och tävlingskamrat Windedos Zelda somna in pga en levertumör endast 9,5 år gammal.


Tea var min första egna hund och en väldigt personlig fröken som fick bli min försökskanin. Vi bodde till en början i Ronneby och intresset för hunderiet och tränandet tog fart på Ronneby BK. Vi körde lydnad, spårade, provade på vallning, agility och en massa annat. Vi tävlade upp i lydnadsklass 2, tävlade i fortsättningsklass (som jag tror det hette på den tiden i agility).


Zelda var en fantastisk arbetsmyra, som bara blev 9,5 år gammal. Vi har provat på det mesta lydnad (LP1 och 2a pris i tvåan), bruksspår (uppflyttad till lägre klass, med två starter), utställning (2a pris), vallning, freestyle, rallylydnad, blodspår, sök och så agilityn som vi både två gillade mest (tävlade H3 och A2 (2 pinnar)). Hon var en fantastisk träningskompis som älskade att träna, hon låg lite högt i stress/förväntan och pep vid lydnadsträning och därför la vi lydnads- och brukstävlandet på hyllan. Vi deltog på två agility-SM med vårt lag Kämparglöd, 2010 i Karlstad och 2011 i Stockholm.


Pixie är född i februari 2010. Hon har hunnit bli drygt 2,5 år och är fortfarande ett oskrivet blad alternativt oslipad diamant. Vi har ställt ut några gånger, men fått omdömet för BC-lik, vi har MHat, debuterat i agilityn och klubbtävlingsdebuterat i lydnaden. Hon är en relativt lugn och klurig tänkare, men ytterst gosig.


Zoe är min allra senaste kompis, född i augusti 2011. Hon är pigg, glad, tuff och gör så att vi känner att vi lever. Träningsmässigt så jobbar vi på grunderna.


Kram!

  

Fjäskig Pixie och mindre nöjd Zelda!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se